Gezondheid

Colloïdaal zilver werkt

Colloidaal zilver

Via deze link en korting code bij Crystal  ontvangt u 20 % korting

https://www.crystal-colloidaal.nl?ref=3187    korting code diamondfauna

Deze Colloïdaal Zilver toepassingen beschermen het immuunsysteem, stoppen ontstekingen en bestrijden veel virussen, bacteriën, parasieten, schimmels en andere uitwassen. Zilver helpt u bij het voorkomen van veel virale en bacteriële ziekten. Bij het gebruik van Colloïdaal Zilver is er resultaat te verwachten binnen 24 tot 48 uur.  Colloïdaal Zilver Antibiotica kunt u innemen of opbrengen.

Heeft geen enkele bijwerking en is een veilig middel en het is geur- en smaakloos. Geef je 3 tot 4  thee lepels per dag onder de tong en een wond er goed nat mee deppen. Of doe wat Colloïdaal zilver in een planten spuit en spuit de plek er een paar keer per dag goed nat mee.  Gewoon nat laten dus niet afdrogen.

Het principe van colloïdaal zilver is eigenlijk heel simpel het is gedistilleerd water met Nano zilver deeltjes er in die zijn kleiner dan bacteriën. De hele truc is dat zilver voor schadelijke bacteriën. Parasieten, virussen, schimmels en andere uitwassen dodelijk is Vandaar dat er snel resultaat is vaak met 1 dag al.

Op de fles colloïdaal zilver staat altijd niet voor inwendig gebruik, maar dat moet de fabrikant erop zetten van de overheid.  Dit heeft de farmaceutisch industrie zo geregeld die willen dit niet omdat ze weten dat het heel goed werkt, ze willen hun eigen dure AB kuren verkopen wat slecht werkt.  De fabrikant moet ook zeggen dat je het moet verdunnen dan weet je zeker dat het niet werkt  Altijd zo innemen en niet verdunnen.

Colloidaal zilver werkt echt

Colloïdaal zilver is 1000  keer effectiever dan een AB kuur van de DA.  Dit zijn praktijken van de farmaceutische industrie.  Die zitten overal binnen en ook in Brussel  zij adviseren Brussel en die nemen dat zo aan.

Het liefst zouden ze dit willen verbieden. Je kunt het gerust in de bek spuiten en ook uitwendig behandelen. Colloïdaal zilver heeft geen enkele bijwerking en is veilig voor mens en dier.  Colloïdaal zilver geef je als er problemen zijn anders niet, dus niet preventief gaan geven.  Koop wel echte van CRYSTAL 10 PPM  andere merken zijn slecht is ionisch zilver maar word verkocht als colloïdaal zilver pas daar mee op.

wij helpen u graag hiermee via het contact formulier 7 dagen per week 365 dagen per jaar