De natuur is eerlijk

Jeuk bij honden

Jeuk is erg vervelend voor een hond en krabben tot bloeden toe alles kapot.

Word heel vaak gezegd is allergie of komt door pollen, stofmijt,  huismijt en meer van de deze kreten.  Men probeert het dan op te lossen met smeerseltjes, prednison, spuiten, of Apoquel of slechte speciale brokken wat niet werkt. Apoquel is erg duur en kankerverwekkend en lost niets op maakt het immuunsysteem kapot en als je stopt begint de jeuk op nieuw.

Maar hier zal je het nooit mee op kunnen lossen deze problemen komen van binnenuit en kun je aan de buitenkant niet oplossen, de hond een keer wassen zal misschien even verlichting geven maar oplossen doet het nooit.

En natuurlijk zijn er baasjes die denken we lopen al heel lang bij de dierenarts en dermatoloog wat erg duur is, en waarom zouden we het nu wel op kunnen lossen.  Wij doen dit al meer dan 14 jaar en hebben een hele andere aanpak.  We doen dit niet met speciale brokken en smeerseltjes of medicijnen want hiermee los je het echt niet op.

Wat wij doen we zoeken samen met het baasje naar de veroorzakers van de jeuk, dan stoppen met de veroorzakers en het immuun-/afweersysteem gaan we sterker maken. En dan zal je zien dat je een probleemloze hond krijgt die de dierenarts NOOIT meer ziet.

Jeuk en huidaandoeningen veroorzaken we bijna altijd zelf, en geven dan meestal vele honderden euro’s uit zonder succes.  Het immuun-/afweersysteem vertoont mankementen en is niet in staat om dit probleem op te lossen dat is eigenlijk alles.

Alle jeuk en huidproblemen zijn makkelijk op te lossen kost even wat tijd 2 tot 3 maanden maar oplossen doet het. Wij willen u hierbij graag helpen en dat doen we net zolang tot de hond weer gezond is. Voor slechts 35,00 per jaar kunt u 365 dagen per jaar om hulp vragen.

Via het contact formulier kunt u ons bereiken van 9.00 tot 22.30 uur en 7 dagen per week.