Met rauwe vlees en vis kun je de hond gezond houden!

Rauwe vlees en vis voeding is de sturende factor om de hond gezond te houden en te beschermen tegen ziekten en kwalen.

Je kan verschillende soorten vlees geven zoals rund, paard, kip, konijn, haas, schaap, geit, kippenmaagjes, hartjes, levertjes, soepvlees, runderhart, kabeljauw of koolvis, rauw eitje met schaal en al ook vuile pens is gezond en goed voor de darmflora, of een kippenpoot of halve kip met bot en al.  Kippenbotjes zijn relatief zacht en lost gewoon op in de maag

Veel baasjes vinden dat eng om te geven maar dat is het helemaal niet ook uw hond is een roofdier en kunnen daar uitstekend mee overweg. Een hond stikt zelden of nooit,  ze braken het soms wel even terug met veel geluid erbij maar dat doen ze omdat het niet door het keelgat past dat is alles. Maar vaak denkt men dat de hond dan stikt maar dat is zeker niet het geval.

Je mag eigenlijk alle vleessoorten geven behalve varkens vlees dat mag niet i.v.m. een dodelijke virus. Deze virus komt weleens waar niet meer voor in Europa maar heel veel vlees komt tegenwoordig uit Afrika en wat daar gebeurt weten we niet Dus beter om dit niet te geven omdat deze virus dodelijk is voor de hond. 

Wilt u overstappen van brokken naar rauwe vlees / vis voeding we helpen u graag hiermee via het contact formulier 

Total Page Visits: 448 - Today Page Visits: 9