Vitamine D3 geeft vacht veranderingen

Vitamine D3 komen honden al vrij snel te kort en dan komen er gewricht problemen opduiken omdat het transport van calcium en fosfor stil staat. Door de hond dagelijks vitamine D3 te geven preventief voorkom je gewricht problemen.

Maar deze vitamine doet veel meer er komen vacht veranderingen door de D3 te geven zal de vacht herstellen zo als het hoort. Word veel ruiger met name in de nek.  Mijn labrador Luna was een gladde labrador met is compleet veranderd heeft een ruige vacht gekregen.

Geen jaarlijkse haar uitval meer alleen de dons haartjes in de onder vacht komen erbij en kun je in de lente er gewoon uit borstelen.

Maar wist u dat je een oude hond een 2e jeugd kan geven met vitamine D3.  Door dagelijks vitamine D3 te geven word de hond weer actief van wil weer wandelen en gaat weer spelen, na een paar weken ken je hem niet meer terug. Van veel slapen naar bos wandelingen en weer spelen  De hoeveelheid hangt af van het gewicht maar je kunt ons altijd een vraag stellen.  Wij helpen u graag stuur een bericht via contact formulier.