Zwemvijver maken

Als je ruimte hebt en honden die graag zwemmen is zelf een vijver maken erg leuk om te doen. We hebben zelf 2 labradors die dol zijn op water en we hebben een mooie natuurvijver gemaakt. Van 22 x 17 meter en 3 meter diep Rondom schuin aflopend zo kunnen ze er overal in en uit.

We hebben een zandfilter geplaatst waar 25 kilo glaszand in zit. En de pomp doet 8000 liter per uur door het filter heen zo blijft het water mooi helder en schoon. Een filter is natuurlijk altijd beter en zo duur zijn deze niet. Wij hebben er een van Intex en kost compleet 189,00 euro ( pomp + filter + slangen )

Voor mijn labradors Luna & Senna is de vijver een feest iedere dag en het zijn sowieso waterratten en genieten iedere dag hier van en liggen vaak op het zand strandje er voor.

En meerde keren per jaar organiseren we een speel en zwem dag voor labradors / golden retrievers en Berner Sennen honden. En er komen dan zo’n 15 honden een middag genieten en zwemmen. We maken er altijd een leuke dag van voor de honden en de baasjes.

We hebben veel ruimte waar ze kunnen spelen en rennen We hebben 17000 vierkante meter afgezette weilanden. En een grote berg wit zand om lekker in te kunnen graven. En hier zijn geen kosten aan verbonden. En we doen alles voor de honden